Hírek, újdonságok

--- Feltöltés alatt ---


 

 


 

 

 


 

 

 

 


1, A Szántó Világbajnokság hozzájárul a szántás fejlesztéséhez

 

A Szántó Világbajnokság Dániában kerül megrendezésre 2015 október 3-4-én. A 60 résztvevő és 8.000 néző részvétele az eseményt igazi ünnepséggé teszi, ami ki-emeli mind a szakmai felkészültség, mind a technológia magas szintjét. A Kongskilde Industries A/S a rendezvény arany fokozatú szponzora erre az alka-lomra tartogatta az ekék új generációjának első bemutatását.

Ő királyi fensége Joachim herceg fogja megnyitni a Világbajnokságot, melyen Európából, az USA-ból, Kanadából, Ausztráliából és Új-Zélandról érkező résztvevők fognak megküzdeni az előkelő világbajnoki címekért. A részvevők ágyeke és váltvafor-gató eke kategóriákban fognak versenyezni és a cél a legjobb magágy készítése.

A nagy érdeklődés a szántásnak, mint a jó magágykészítés legjobb alapjának a növekvő elismerését tükrözi. A szántás a leghatékonyabb védekezés a makacs és ellenálló gyomok ellen, valamint jó gazdasági alternatíva más művelési módokhoz képest.

- Mint a talajművelő eszközök gyártója, jobban rá szeretnénk mutatni a szántás előnyeire, mondja Ole Gade, a Kongskilde Industries A/S vezérigazgatója. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy az esemény arany fokozatú támogatói lehetünk. Ez a szerep számunkra, mint ezen terület piacvezetője, magától értetődő szerepvállalás.

A Kongskilde megragadja a lehetőséget a szántási technológia évekre visszamenően legnagyobb fejlesztésének, az XLD ekefejnek a bemutatására. Az ekefej kialakítása különösen széles barázdát képez a széles abroncsok számára és alkalmas a nehéz körülmények között végzett szántásra akár 35 cm munkamélységig. A szélesebb barázda akár 10%-al is növeli a hatékonyságot, miközben a hektárra vetített üzemanyag felhasználás csökken.

- Számunkra ez a tökéletes alkalom az új ekék új generációjának első bemutatására, melyek egyébként csak az Agritechnica kiállításon lesznek majd kiállítva. Alig várjuk, hogy lássuk a vásárlók reakcióit, mondja Ole Gade, a Kongskilde Industries A/S vezér-igazgatója.

Pontosabban az új eke koncepció lesz kiállítva és bemutatva a szaksajtónak egy egy-hektáros területen azon területek közvetlen közelében, ahol a szántóverseny kerül.

Szántó Világbajnokság
A világbajnokság a Vestbo gazdaság földjein, október 3-4-én kerül megrendezésre Thisted közelében. A LandboUngdom végzi a világbajnokság megszervezését, arra számítanak, 30 ország 60 versenyzője fog küzdeni a címért, közel 8.000 látogató előtt. Évente más és más ország a világbajnokság házigazdája.

Kongskilde Industries
A/S A Kongskilde a talajműveléshez fejleszt munkagépeket a tarló megmunkálásától kezdve egészen a betakarításig, valamint optimalizált munkagépsort a szántóföldtől a tárolókig. A Kongskilde biztosítja a módszereket és eszközöket a talajműveléshez és növényvédelemhez, és a cég számos piacon jelen van. A Kongskilde a világbajnokság arany fokozatú támogatója.

Képaláírás: A Kongskilde aranyfokozatú támogatója az október 3-4-én Dániában megrendezésre kerülő Szántó Világbajnokságnak, ahol bemutatja az ekék új generációját.

 


 

1, A Gál Mobil Kft. a THALER rakodók forgalmazásával tovább bővíti termékpalettáját

Cégünk megállapodást kötött Németország egyik legnépszerűbb rakodógép gyártójával a THALER GmbH-val. Ennek köszönhetően 2015 június elejétől Magyarországon gyári márkakereskedőként kínáljuk a gyár kiváló minőségű, igen széles termékválasztékát.

A német THALER GmbH. Németország Bajor területén fekvő Polling nevű településében működik. A gyár már kezdetektől anyagmozgató gépek gyártására szakosodott, melyek kiválóan alkalmazhatók mezőgazdasági-, és ipari anyagmozgatási feladatokra. Az elmúlt évek sikereiből adódóan a THALER folyamatosan bővítette termékválasztékát, valamint igen nagy energiát fektetett az európai piacokon való sikeres helytállás érdekében. A vásárlóerő folyamatos növekedésének köszönhetően 2009-ben megnyitotta egy újabb, nagyobb, modernebb gyáregységét.

A THALER rakodógépek kizárólag Németországban készülnek, a gép elejétől a végéig. Minden részegység saját tervezésű és gyártású. Termékeik védjegye a kiváló minőség és az innovatív technológia. Ennek érdekében minden egyes gépbe a legmagasabb minőségű alkatrészek kerülnek beépítésre, világhírű, ismert gyártóktól (Bucher, Bosch Rexroth hidraulika elemek, Comer hidak, YANMAR,PERKINS motorok).Mindezekhez párosul a cég szigorú minőség-ellenőrzési rendszere, valamint a magasan képzett szakembereinek odaadó, pontos munkája. Mindezek eredménye egy kompakt, megbízható, innovatív termékpaletta.

Cégünk a következő kategóriában kínál THALER gépeket:

Udvari kerekes rakodók  20-48 lóerő
Standard-, és teleszkópos gémmel szerelt kerekes rakodók 48-61 lóerő
Teleszkópos mini rakodók 48 lóerő
Kínálatunk között szerepelnek az eredeti THALER rakodó adapterek is!

A THALER termékekről részletes termékinformációk megtalálhatóak a www.galmobil.hu weboldalon, a Letöltés menüben.


 

 

2, A Kongskilde elérkezettnek látta az időt, hogy globális céljainak megalapozásához az “Egy Márka Stratégia” bevezetésre kerüljön.

Kongskilde Industries A/S az egyik vezető mezőgazdasági megoldások gyártója, bemutatta nagyszabású ”Egy Márka Stratégiáját”. A stratégia egy nagyszabású folyamatnak a része, amiben a gyárak, értékesítő cégek és adminisztrációs funkciók racionalizálásával egy még versenyképesebb céget kíván létrehozni.

A jövőben , minden mezőgazdasági termék és szolgáltatás a Kongskilde Industries A/S -től a Kongskilde nevet és a piros márkajelzést fogja viselni. A korábbi márkanevek mint a Howard, Nordsten, Överum, Becker és JF a jövőben Kongskilde név alatt fognak értékesítésre kerülni. ”

Az ”Egy Márka Stratégia” a mi válaszunk a jövő kihívásaira. Kongskilde és a Kongskilde kereskedő hálózata jelen van, és jelen fog maradni” - jelentette ki Lars Soersen aki DLG csoport megbízott vezérigazgatója, pénzügyi vezetője, és elnöke a Kongskilde vezetőségének. Ez mutatja az elkötelezettségünket fotytani a Kongskilde-ot, mint független márkát, és ezzel véget vetve a mostanában felmerült spekulációknak melyek a sajtóban megjelentek.

A jövőben
”Az új stratégia a kezdete egy izgalmas utazásnak mindannyiunk számára. Ez kifejezi a mi továbblépésünket egy átláthatóbb brand létrehozásával,valamint ez fejlődést fog eredményezni a mi ügyfeleink részére, gazdáknak és kereskedő partnereinknek egyaránt” - jelentette ki a Kongskilde Industries vezérigazgatója, Ole Gade.

”A jelenlegi folyamat eredménye egy erősebb és jövedelmezőbb Kongskilde lesz. Egy későbbi szakaszban megfontolóra fogjuk venni, hogy keressünk-e új üzleti partnert a Kongskilde lehetőségeinek mégjobb kihasználására anélkül, hogy veszélyeztetné a márkát vagy a jól felépített hálózatot” - tette hozzá Lars Sorensen.

Erősebb és elszánt
Az ”Egy Márka Stratégia” jelképezi a Kongskilde hosszútávú célját, hogy felépít egy önálló és erős márkát. A jövőben az ügyfeleink számos kezdeményezésnek az előnyét fogják kihasználni:
- jelentős befektetések az új gyárakba, melyek még nagyobb rugalmasságot és versenyképesebb termékeket lesznek képesek nyújtani
- 2014-ben tíz új termék került bemutatásra míg 2015-ben hat újdonság fog nyilvánosságra kerülni - több mint 200 féle a termékekhez kapcsolódó újítás kerül bemutatásra
-Folyamatban van a központosított elosztó központ kiépítése a pót- és kopóalkatrészek részére, ezzel javítva a kereskedők kiszolgálását -stratégiai befektetések növelése az újdonságokba, egy erősebb Kongskilde márka érdekében
A kezdeményezések már eddig is egyértelmű eredményt mutatnak mivel a VDMA szerint a Kongkilde piaci részesedése nőtt a 2014-es évben Európában.A Kongskilde legfőbb célja, hogy minden termékre kivetítve a legvonzóbb gyártó legyen a modern mezőgazdaság innovatív megoldásaiban.

Fényképen: Ole Gade a Kongskilde Industries A/S vezérigazgatója.

 


 

1, Becker Aeromat3, JF Újdonság

 

  

4, Hauer homlokrakodóink

 

5, Bergmann trágyaszóró
 

6, Bergmann átrakókocsi
 

7, Sauter