Cégünkről

A Gál Mobil Kft. 2006-ban jött létre. Telephelye Kecskeméttől 35 km-re Bócsán található az 54. számú út mellett. Kezdetben használt építőipari, mezőgazdasági gép értékesítés képezte az eladások nagyobbik részét.
2006 második félévétől már kifejezetten új és használt John Deere gyártmányú mezőgazdasági gépek eladására fókuszált a vállalkozás.
Az ezt követő évben - az eladások számának erőteljes növekedésével - komoly kihívást jelentett a cég számára az eladott új gépek gördülékeny és minőségi szerviz- és alkatrész ellátása. Ennek érdekében még ebben az évben jelentős infrastrukturális fejlesztés zajlott le, ami egy teljesen új, modern és minden igényt kielégítő műhelyt valamint egy több épületcsoportból álló - raktározásra és tárolásra alkalmas - csarnokkomplexumot foglal magában.
Ugyancsak 2007-ben a Gál Mobil Kft. csatlakozott a Vogel&Noot és Kongskilde termékek forgalmazói hálózatához kiemelt partnerként.
Az ezt követő években egyre több neves külföldi és hazai gépgyártó terméke jelent meg Bócsán értékesítésre.
A kitartó és elkötelezett munka, a rugalmas és vevőorientált szemlélet, valamint a folyamatos beruházások sokasága meghozta a gyümölcsét, egyrészt az eladás folyamatos növekedést produkál évről évre, másrészt a leendő és jövőbeni ügyfeleink egyre nagyobb bizalommal fordulnak a céghez újra meg újra.